Käyttäjätunnusten hallinta
- Klikkaa ”Asetukset” ja tämän jälkeen ”Tiimi”
- Tässä näkymässä voit kutsua käyttäjiäsi organisaation tenanttiin, tai vaihtoehtoisesti poistaa käyttäjän
Logon hallinta
- Klikkaa ”Asetukset” ja tämän jälkeen ”Tiimi”
- Täältä voit päivittää yrityksesi logon. Huom. tarkista, että logon tiedostonimessä ei ole välilyöntejä. Jotkin sähköpostipalvelimet eivät osaa tulkita, jos tiedostoissa on välilyöntejä.